rok 2019

Nacházíte se: Home > Archiv > rok 2019 >

 

 

číslo název článku download

172

VLIV PŘEDÚPRAVY POUŽITÉ SUROVINY A REGENERACE KERAMICKÝCH MEMBRÁN NA INTENZITU TOKU PERMEÁTU KYSELÉ ZAHUŠTĚNÉ SYROVÁTKY

PDF

172

RETROSPKTIVNÍ ANALÝZA TRENDŮ DOJIVOSTI A KVALITY SYROVÉHO KRAVSKÉHO MLÉKA V ČESKÉ REPUBLICE

PDF

173

STREPTOKOKOVÁ MASTITIDA A POČET SOMATICKÝCH BUNĚK

PDF

173

SHRNUTÍ ZÍSKANÝCH POZNATKŮ O VLIVU ZKRMOVÁNÍ SILÁŽÍ Z LUSKOVINO-OBILNÝCH SMĚSEK V CHOVU DOJNIC

PDF

174

PŘÍPRAVA A IN VITRO TESTVÁNÍ ANTIFUNGÁLNÍHO FERMENTU NA BÁZI KYSELÉ SYROVÁTKY PRO PEKÁRENSKÉ ÚČELY

PDF

174

AKTUÁLNÍ POHLED NA PASTERACI MLÉKA

PDF

174

VÝSKYT DDT V SYROVÉM MLÉCE V OBDOBÍ 2005-2018

PDF

174

JUBILEJNÍ "MLÉČNÉ FÓRUM 2019" V BERLÍNĚ

PDF

175

ANTIFUNGÁLNÍ METABOLITY PRODUKOVANÉ RODEM LACTOBACILLUS

PDF

175

TRANSPORT LAKTÁTU DO ED KONCENTRÁTU PŘI ODSOLOVÁNÍ KYSELÉ SYROVÁTKY

PDF

175

RŮST LAKTOBACILŮ A BIFIDOBAKTERII NA MÉDIU S PŘÍDAVKEM MIKROSKOPICKÝCH ŘAS

PDF

176

PEKAŘSKÝ VÝROBEK OBOHACENÝ SYROVÁTKOVÝMI BÍLKOVINYMI

PDF

176

FUNKČNÍ VLASTNOSTI BAKTERIÍ MLÉČNÉHO KVAŠENÍ

PDF

176

STANOVENÍ DRUHŮ MIKROORGANISMŮ POMOCÍ HRM RT-PCR

PDF

176

SENZORICKÉ HODNOCENÍ BEZLAKTÓZOVÝCH MLÉČNÝCH VÝROBKŮ

PDF

176

VLIV FORTIFIKACE MLÉČNÝCH VÝROBKŮ VITAMINEM D3 A VÁPNÍKEM NA MLÉKÁRENKSÉ MIKROORGANISMY

PDF

177

MOŽNOSTI IDENTIFIKACE FALŠOVÁNÍ SYROVÉHO MLÉKA

PDF

177

SBÍRKA MLÉKÁRENKÝCH A PEKÁRENSKÝCH KONTAMINANTŮ - CCDBC

PDF

177

SYROVÁTKA JAKO SUBSTRÁT K POTENSIÁLNÍ BVÝROBĚ HYDROGELŮ PRO AGRÁRNÍ VYUŽITÍ

PDF

177

SOUČASNÝ STAV SVĚTOVÉHO MLÉKÁRENSTVÍ

PDF

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


cs
Mapa serveru Copyright © 2010 TVORBA STRÁNEK, WEBDESIGN
Spřátelené weby: VECTOR