rok 2013

Nacházíte se: Home > Archiv > rok 2013 >

 

 

číslo název článku download

136

MIKROBIOLOGICKÁ NEZÁVADNOST SÝRŮ ZRAJÍCÍCH POD MAZEM

PDF

136

ANALÝZA OBSAHU TUKU A MASTNÝCH KYSELÍN VO VYBRANÝCH MLIEČNYCH VÝROBKOCH

PDF

136

BIOCHEMICKÉ VLASTNOSTI A SCHOPNOST RŮSTU KMENŮ LACTOBACILLUS PLANTARUM V RŮZNÝCH KULTIVAČNÍCH MÉDIÍCH

PDF

137

TESTOVÁNÍ VLIVU BAKTERIÁLNÍHOIZOLÁTU POTLAČUJÍCÍHO RŮSTPRODUCENTŮ BIOGENNÍCHAMINŮ PŘI POLOPROVOZNÍCHVÝROBÁCH SÝRŮ

PDF

137

VÝVOJ MLÉČNÝCH SYNBIOTICKÝCHFERMENTOVANÝCHNÁPOJŮ A JOGURTŮ

PDF

137

ZA MLÉKEM NA MENDELU

PDF

137

POČET SOMATICKÝCH BUNĚKA DALŠÍ UKAZATELE JAKOSTIMLÉKA

PDF

138

PROBIOTICKÉ VLASTNOSTIKMENŮ LACTOBACILLUSPLANTARUM

PDF

138

FERMENTOVANÉ MLÉČNÉVÝROBKY S PŘÍDAVKEM SLADŮ

PDF

138

CHARAKTERISTIKA ESCHERICHIACOLI V PRVOVÝROBĚ MLÉKA

PDF

138

IDENTIFIKACE MIKROBIÁLNÍCHPŮVODCŮ VAD MLÉKÁRENSKÝCHVÝROBKŮ MODERNÍMIMOLEKULÁRNĚ-BIOLOGICKÝMIMETODAMI

PDF

139

HODNOCENÍ PROBIOTICKÝCHVÝROBKŮ SPOLEČNOSTÍPRO PROBIOTIKA A PREBIOTIKA

PDF

139

STANOVENÍ LAKTOSYV MLÉČNÝCH MATERIÁLECHS UPRAVENÝM OBSAHEMMLÉČNÉ SUŠINY METODOU HPLC

PDF

139

HODNOCENÍ BEZPEČNOSTIČERSTVÝCH SÝRŮ Z POHLEDUMOŽNÉ TVORBY STAFYLOKOKOVÝCHENTEROTOXINŮ

PDF

139

POROVNÁNÍ PRODUKCEKYSELINY PROPIONOVÉPŘI FERMENTACI ZAHUŠTĚNÉSYROVÁTKY VYBRANÝMI KMENYPROPIONIBAKTERIÍ

PDF

140

ŠIROKOSPEKTRÁLNÍ TESTYSCHVÁLENÉ V ČRPRO STANOVENÍ RILV SYROVÉM KRAVSKÉMMLÉCE

PDF

140

VLIV ENKAPSULACENA ŽIVOTASCHOPNOST BUNĚKLACTOBACILLUS CASEI L-26V RŮZNÝCH SYSTÉMECH

PDF

140

NUTRIČNÍ ASPEKTY KONZUMACEMLÉČNÝCH VÝROBKŮ

PDF

140

PREDISPOZIČNÍ FAKTORYVZNIKU KLINICKÝCH MASTITID

PDF

141

PILOTNÍ VÝZKUM DETEKCEMASTITIDNÍCH PATOGENŮ REALTIME PCR V CHOVECH V ČR

PDF

141

SOUHRN PŘEDNÁŠKY O ZRÁNÍPŘÍRODNÍCH SÝRŮ přednesený dne 5. září 2013 na Fakultě technologické Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně

PDF

141

VLIV PŘÍDAVKU MLÉČNÉ SUŠINYNA RŮST A STABILITU BUNĚKLACTOBACILLUS ACIDOPHILUSCCDM 151 V JOGURTECH

PDF

141

GRAMOVO BARVENÍ A DALŠÍJEDNODUCHÉ TESTY PROROZLIŠENÍ MIKROORGANISMŮ

PDF

141

NÁSTROJ PRO RELATIVNÍ KONTROLU KVALITY VÝSLEDKŮ STANOVENÍ POČTU SOMATICKÝCHBUNĚK (PSB, SCC) V MLÉCE PROSTŘEDNICTVÍM VÝKONNOSTNÍHO TESTOVÁNÍ ANALYTICKÉ ZPŮSOBILOSTI SCC PT REPORT

PDF

141

NÁSTROJ PRO ZLEPŠENÍ INFORMAČNÍ VÝTĚŽNOSTI DATKONTROLY UŽITKOVOSTI PROŘÍZENÍ PREVENCE MLÉKAŘSKÝCH PROBLÉMŮ MR-REPORT(MILK-RECORDING REPORT)

PDF

141

PREVALENCE METHICILINREZISTENTNÍCH KMENŮS. AUREUS (MRSA)

PDF

141

SLEDOVÁNÍ ODOLNOSI VYBRANÝCH KMENŮ LAKTOBACILŮ PŘI RŮZNÝCH TEPLOTÁCH SKLADOVÁNÍ

PDF

141

SLEDOVÁNÍ VYBRANÝCH MIKROBIÁLNÍCH A CHEMICKÝCH PARAMETRŮ V KOLOSTRU ČESKÉHO ČERVENOSTRAKATÉHO SKOTU

PDF

141

FERMENTOVANÝ MLÉČNÝ VÝROBEK Z KOZÍHO MLÉKA S PROBIOTIKY, PREBIOTIKY A ZVÝŠENÝM OBSAHEM SUŠINY

PDF











cs
Mapa serveru Copyright © 2010 TVORBA STRÁNEK, WEBDESIGN
Spřátelené weby: VECTOR