rok 2009

Nacházíte se: Home > Archiv > rok 2009 >
číslo název článku download
112 PODMÍNKY TVORBY BIOFILMU U LISTERIA MONOCYTOGENES PDF
112

VLIV OBSAHU PROTOTHECA ZOPFIIA CANDIDA LUSITANIAE

NA KVALITU SYROVÉHO MLÉKA

PDF
113/114 PROBIOTICKÉ MIKROORGANISMY V MLÉKÁRENSKÉM PRŮMYSLU
PDF
113/114

PLOTNOVÉ METODY STANOVENÍ PROTEOLYTICKÝCH MIKROORGANISMŮ

A JEJICH ENZYMŮ V MLÉCE

PDF
113/114 HUSTOTA MLÉKA A SMETANY V ZÁVISLOSTI NA TEPLOTĚ A OBSAHU TUKU PDF
115

STANOVENÍ ANTIMIKROBIÁLNÍCH VLASTNOSTÍ BAKTERIÍ

MLÉČNÉHO KVAŠENÍ LIDSKÉHO PŮVODU

PDF
115 VYUŽITÍ KYSELINY MLÉČNÉ ZE SYROVÁTKY PRO PŘÍPRAVU
POLYLAKTÁTU A TVORBU BIODEGRADOVATELNÝCH PLASTŮ
PDF
115 4TH IDF DAIRY SCIENCE AND TECHNOLOGY WEEK RENNES,
FRANCIE
PDF
116 KONTROLA A MONITOROVÁNÍ ÚROVNĚ A ÚČINNOSTI SANITACE
V MLÉKÁRENSKÝCH PROVOZECH
PDF
116

IDENTIFIKACE BAKTERIÍ MLÉČNÉHO KVAŠENÍ (VÝZNAMNÝCH

V MLÉKÁRENSKÉM PRŮMYSLU) POMOCÍ POLYMERASOVÉ ŘETĚZOVÉ REAKCE

PDF
116 VÝSKYT MIKROORGANISMŮ S DEKARBOXYLÁZOVOU
AKTIVITOU V SÝRECH
PDF
116 SLEDOVÁNÍ VYBRANÝCH PARAMETRŮ MLÉKA BÍLÝCH
KRÁTKOSRSTÝCH KOZ ZE DVOU FAREM V ČESKÉ REPUBLICE
PDF
117 STABILITA MLÉČNÝCH MATRIC PRO ÚČELY IR MĚŘENÍ PDF
117 VÝZKUM PROBIOTICKÝCH MIKROORGANISMŮ A JEJICH
VLIV NA LIDSKÝ ORGANISMUS
PDF
117 VLIV SUPLEMENTACE PROBIOTICKÝCH KMENŮ
KVASINEK VE VÝŽIVĚ DOJNIC NA KVALITU MLÉKA
PDF
117 VYUŽITÍ NEPŘÍMÉ IMPEDANČNÍ METODY PRO STANOVENÍ SPÓR
KLOSTRIDIÍ NA PŘÍSTROJI RABIT
PDF
117 VLIV PODMÍNEK SKLADOVÁNÍ NA MIKROBIOLOGICKOU KVALITU
PASTEROVANÉHO MLÉKA
PDF

 

 



   
     
   
   
   
     
   
   
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

 

cs
Mapa serveru Copyright © 2010 TVORBA STRÁNEK, WEBDESIGN
Spřátelené weby: VECTOR