rok 2020

Nacházíte se: Home > Archiv > rok 2020 >

 

 

číslo název článku download

178

Využití syrovátky pro výrobu syrovátkového piva stylu BERLINER WEISSE

PDF

178

Současný stav světového trhu se sýry

PDF

179

Metody hodnocení obsahu progesteronu v mléce při diagnostice březosti dojnic pomocí přístroje FRIMTEC

PDF

179

Psychrotrofní mikroorganismy jako producenti nežádoucích enzymů v syrovátce pro další potravinářské zpracování

PDF

179

Sledování tvorby biofilmu a termorezistnce u řas Prototheca spp. izolovaných z bazénových vzorků mléka

PDF

179

Reformulace čerstvých netermizovaných sýrů snižováním obsahu soli

PDF

180

Genetický polymorfizmus a další vlivy působící na produkci, složení a technologickou jakost mléka dojnic českého strakatého a holštýnského skotu

PDF

180

Mastné kyseliny mléčného tuku jako potenciální biomarkery negativní energetické bilance dojnic v časné laktaci

PDF

180

Porovnání fermentačního potenciálu sladkých a kyselých syrovátek

PDF

180

Screening antibakteriální účinnosti bezoplachových dezinfkčních přípravků používaných proti koronaviru SARS-COV-2

PDF

181

Možnost vlivu zavedení extruze jadrných krmiv do krmných dávek dojnic na jejich dojivost a složení mléka - individuální vzorky mléka

PDF

181

Nabídka kozích a ovčích mléčných výrobků v Jihočeském kraji

PDF

181

Vliv jednobuněčných řas a sinic na růst a životaschopnost probiotických bakterií a bakterií mléčného kvašení

PDF

181

Přirozené antimikrobiální látky v mléce a některé možnosti jejich aplikací

PDF

182

Vliv filtrátů s obsahem "killer toxinu" na kvasinky kontaminující mléčné produkty a mlékárenské provozy

PDF

182

Screening na mikrobiální kontaminaci v soli a ochucujících složkách pro mléčné výrobky

PDF

182

Výskyt methicilin a vankomicin rezistentních kmenů Staphylococcus aureus v syrovém kravském mléce

PDF

183

Nebakteriální původci mastitid v bazénových vzorcích mléka

PDF

183

Změny technologických vlastností mléka malých přežvýkavců v důsledku falšování mlékem kravským

PDF

183

Dlouhé přežívání Listeria monocytogenes v mlékárenkých provozech

PDF

183

Enzymová syntéza galaktooligosacharidů z laktosy

PDF

183

Vliv přídavku jednobuněčných řas a sinic na schopnost adherence u kmenů Streptococcus thermophilus a Lactobacillus delbrueckii supsp. bulgaricus

PDF

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


cs
Mapa serveru Copyright © 2010 TVORBA STRÁNEK, WEBDESIGN
Spřátelené weby: VECTOR